1. Sejarah kami

Teknologi Tendars Co, Ltd adalah pengeluar khemah parti profesional di China yang memperkenalkan teknologi aluminium canggih Eropah dan teknologi khemah struktur PVC ke dalam reka bentuk, penjualan dan pembuatan kami sendiri. Kami memulakan operasi kecil, selama 10 tahun ini,

Sekarang kita telah menjadi salah satu pembekal tenda struktur span yang jelas di China.

Hari ini, teknologi Tendars Co, Ltd telah menjadi salah satu pengeluar utama kualiti produk khemah struktur yang jelas, seperti: khemah acara, khemah parti, khemah marquee, struktur membran, kubah kubah, khemah arcum, khemah lengkung dan sebagainya. Falsafah syarikat kami: "kualiti yang pertama, berani di eksploitasi, maju, inovasi berterusan, integriti kerja", ini kepercayaan tetap di syarikat tenda Tendars kami.


2. Kilang kami

Teknologi Tendars Co, Ltd terletak di bandar metro antarabangsa China-Guangzhou. Sebagai pembekal khemah global di China, kualiti semua bahan dan komponen dikawal ketat. Semua operasi kami dijalankan dengan ketat mengikut piawaian ISO9001: 2008; Dengan itu memastikan bahawa keluaran produk yang cacat diminimumkan, sementara kepuasan pelanggan dimaksimumkan. Kami terus mewujudkan struktur khemah yang lebih tanpa had untuk pelanggan kami dari seluruh dunia, sekarang dan selama-lamanya.

3. Produk kami

Tendars teknologi Co., Ltd produk termasuk berikut:

1, khemah struktur span yang jelas

2, khemah arkum

3, khemah lengkung

4, khemah berbilang sisi

5, khemah poligon

6, khemah struktur membran

7, khemah kekuda

8, khemah gudang

9, khemah carport

8, aksesori panggung dan jamuan untuk khemah parti luaran

Kami boleh menjadi perkhidmatan sehenti anda untuk semua keperluan atau keperluan projek anda. Sama ada anda menganjurkan pameran, konsert, acara parti perkahwinan, stadium sukan, acara katering luaran dan sebagainya. Tenda khemah boleh disesuaikan untuk memenuhi semua keperluan projek anda dengan tepat.


4.Produk Produk

Struktur khemah span yang jelas dapat digunakan secara meluas untuk pesta, pernikahan, perayaan, perayaan (pesta seni, pesta bir, pesta makanan), pameran luar, pameran, promosi bisnis, pameran produk, kegiatan publisiti dan perundingan pemerintah, resepsi, olahraga, balap Aktiviti, penyimpanan gudang, stadium, pemutih, kolam renang, tempat letak kereta, pusat logistik dan sebagainya.


5. Sijil kami

Kami sentiasa merasakan bahawa kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. Mereka memenuhi keperluan kualiti tertinggi, pengeluaran dijalankan dengan ketat selaras dengan standard kawalan mutu ISO 9001. Sijil sistem pengurusan kualiti CE / SGS (TUV) disediakan. Laporan ujian kain PVC untuk pelindung kebakaran, standard: NFPA701, CFM & DIN4102 B1 / M2.

图片1_副本.jpg

6. peralatan pengeluaran

Kami mampu menghasilkan khemah peribadi mengikut pelanggan '

Keperluan, logo percetakan, bentuk yang berbeza untuk aplikasi tertentu. Kami mempunyai jurutera teknikal profesional dan talian pengeluaran, membolehkan kami memenuhi semua anda

Permintaan untuk khemah. Kami akan menjadi pembekal terbaik anda untuk menyediakan pengeluaran dan penyelidikan dan pembangunan semua jenis khemah.

图片2_副本.jpg

7.Production Market

Kami mempunyai pelanggan dari pasaran domestik dan luar negeri: Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropah Barat, Eropah Timur, Asia Timur, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Oceania.

...

8. Perkhidmatan kami

1, kita boleh menghasilkan khemah tersuai mengikut keperluan pelanggan

2, perkhidmatan one stop: aksesori pilihan untuk keseluruhan projek khemah

2, kembalikan khemah marquee ke pelabuhan destinasi anda, atau pintu anda.

3, kami boleh memasang khemah marquee di tempat anda.

4, Kita boleh menawarkan video pemasangan tenda atau manual pemasangan.

5, Masa jaminan masa panjang untuk menyokong perniagaan anda pada masa akan datang