Tempat Perlindungan Penyelesaian Gudang Storan

- Nov 26, 2020-Khemah storan sementara

 

Khemah simpanan luaran untuk penggunaan sementara atau kekal, sesuai untuk 4 musim menggunakan. Bukti air, tiada kebocoran air di dalam, dan rintangan salji. Struktur khemah adalah modular dan dibuat oleh bahan aluminium, cahaya dalam berat berbanding dengan keluli berat, dan mudah untuk menubuhkan dan membongkar. Ia juga merupakan pilihan yang baik untuk rumah penyimpanan sementara menggunakan.

 

Ciri khemah storan sementara:

1, Tiada tiang di dalam, ruang dalaman 100% boleh didapati. Tiada halangan, baik untuk trak di dalam bekerja.

2, kalis air, kalis api, tahan UV, tahan salji; Beban angin adalah 100km / jam, dan beban salji adalah 75kg / sq.m (ia boleh diperkukuhkan dengan meningkatkan kecenderungan bumbung)

3, kemulma simpanan boleh dipasang di mana-mana jenis tanah. Seperti simen atau tanah tarmac, tanah pasir dan rumput, tanah marmar atau jubin dan sebagainya.


temporary storage tent


permanent warehouse tent

 

Reka bentuk yang disesuaikan, dan pelbagai jenis sidewall boleh didapati. Seperti dinding plastik ABS, sandwic dinding keras, pintu keluli bergolek, pintu sayap berganda, pintu kaca, tingkap kaca, penghawa dingin, pencahayaan dan sebagainya. Kemudahan. Kedai sehenti untuk semua perkhidmatan yang diperlukan untuk melaksanakan penyelesaian ruang mudah alih untuk storan luaran anda