Kedai Kopi/Kafe

Restoran tikus gelembung adalah kubah polikarbonat yang telus & tanpa bingkai. Reka bentuk telus membolehkan pengguna menikmati pemandangan semula jadi tanpa meninggalkan rumah dome. Tahemah gelembung boleh hiasan dengan pelbagai jenis gaya cahaya untuk menjadikan suasana makan lebih baik.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Restoran nyah nyapukung

 

Spesifikasi restoran sehemah gelembung:

Bahan Utama

Polycarbonate+Aluminium

Fungsi

Perkhemahan Mewah Khemah, Ruang Makan, Acara Parti

Kapasiti

2 - 10 Orang Tahemah

Guna untuk

Hotel, pesta, restoran, bilik pemandangan bintang, bar, aktiviti, ect perkhemahan.

Saiz

D: 2.5/3/4/5/6m

 

Restoran tikus gelembung adalah kubah polikarbonat yang telus & tanpa bingkai. Reka bentuk telus membolehkan pengguna menikmati pemandangan semula jadi tanpa meninggalkan rumah dome. Tahemah gelembung boleh hiasan dengan pelbagai jenis gaya cahaya untuk menjadikan suasana makan lebih baik.

 

bubble tent restaurant

Restoran sebuah restoran sebuah restoran gelembung:

1, Rumah Kubah mengamalkan struktur semicircle, ia diperbuat daripada polikarbonat dan aluminium, sangat berimpak tinggi tahan, tidak dapat dipecahkan, bukti air, tahan api.

2, Pelbagai Fungsi: Anda boleh menggunakannya untuk tema glamping, rumah tamu hotel, kandang SPA, studio Backyard, studio Yoga, Restoran, kelab rekreasi dan sebagainya.

3, Produk ini mengamalkan reka bentuk splicing modular, pemasangan dan proses perobohan adalah mudah, dan kos pemasangan lapangan adalah rendah, dan produk spesifikasi yang berbeza boleh dihiris dan dipadankan antara satu sama lain, dengan fleksibiliti yang tinggi, yang boleh memenuhi senario aplikasi yang pelbagai


PC dome tent


permanent bubble tent
Hot Tags: restoran khemah gelembung, China, pengeluar, pembekal, kilang, membeli, murah, harga, disesuaikan, diskaun, dibuat di China

Siasatan

You Might Also Like